VS-service

Vi utför VS-service (värme- och sanitetinstallationer) för kommunala bolag och bostadssektorn men även för privatpersoner. Vi levererar och installerar allt som har med rör att göra som avlopp, brunnar med mera, och vi erbjuder även helentreprenader som till exempel att installera kompletta badrum. Vi utför även värmeinstallationer och service av värmepumpar.

Servicebilar

Med våra välutrustade servicebilar täcker vi hela vårt verksamhetsområde, främst Värmland, vilket medför att du snabbt får hjälp och service.

Undvik driftstopp

Med regelbunden service undviker du utdragna driftstopp och dyra reparationer på din fastighet, industrifastighet eller ditt företag.

Rotrenovering

Genom vår långa erfarenhet har vi fått goda kunskaper när det gäller rotrenoveringar, alltså bland annat stambyten och VS-service i lägenheter, kontor samt affärs- och industrifastigheter.

Specifik hjälp till ägare av sommarstugor

Vi erbjuder dessutom en relativt unik service. Vi åker ut till sommarstugor och stänger av och tömmer vattensystemet på hösten för att förhindra omfattande frys- och fuktskador. Dessutom kan vi även sätta på vattnet på våren. Det är bara att du kontaktar oss när du vill ha detta gjort. Eller så kan vi bestämma datum i förväg, så att det inte glöms bort.

VS-service

Vi utför VS-service och rotrenoveringar med våra välutrustade servicebilar.

Läs mer